top of page

 

AAVA 2024 -HAKU

Scroll down for english...

Pursu ry järjestää ja kuratoi monitaiteellisen näyttelyn Porkkalanniemen luontopoluilla, Kirkkonummella. Näyttely on ilmainen, kaikille avoin ja sen tavoitteena on yhdistää luonto ja taide ja tehdä taiteesta elämyksellisempää ja helposti lähestyttävää. Taidepolun tarkoituksena on tuoda taidetta ulos gallerioista ja museoista metsään ja rannoille keskustelemaan ympäristön kanssa. Tapahtuma tarjoaa yleisölle toisenlaisen ja kokonaisvaltaisen tavan olla läsnä sekä taiteelle, että luonnolle.  

 

Tapahtuma järjestetään osana Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä 20.-22.9.2024.

Taiteilijahaku on auki 1.3.2024-1.6.2024.

 

Kolmesti aikaisemmin järjestetyn taidepolun jatkuvat teemat ovat luntoyhteys, perinne ja perintö. Vuoden 2024 vaihtuvana teemaparina ovat kieli ja juuret. Nämä teemat toimivat teosten yhdistävänä tekijänä ja koko näyttelyn punaisena lankana. Ensi vuoden näyttelyyn kerätään erityisesti teoksia, jotka käsittelevät tai ovat inspiroituneet suomalais-ugrilaisten kielten ja suomenruotsin kulttuuriperinnöstä. Teosten toivotaan tutkivan jollain tapaa kielen, identiteetin ja maailmankuvan välisiä yhteyksiä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille osoitteeseen pursu.ry@gmail.com Otathan ehdotuksessasi huomioon, että teokset ovat ulkona koko tapahtuman ajan. Paikalla ei ole järjestyksenvalvontaa, mutta Pursu ry:n jäsenet kiertävät säännöllisesti polkua koko viikonlopun.

...............

bottom of page