A2.JPG
27.JPG

AAVA
konst i Porkala udd

AAVA
Art in Porkkala

35.jpg

AAVA 2022 taiteilijahaku on käynnissä!

Pursu ry järjestää ja kuratoi monitaiteellisen näyttelyn Porkkalanniemen luontopoluilla,

Kirkkonummella 8.-11.9.2022. Näyttely on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä, joiden tarkoituksena on juhlia ainutlaatuista kulttuuriperintöämme, nähdä kulttuuriperintö voimavarana ja hyvinvoinnin lähteenä ja huomata lähiympäristön arvot.
Näyttely on ilmainen, kaikille avoin ja sen tarkoitus on tehdä taiteesta elämyksellisempää ja helpommin saavutettavaa. Taidepolun tarkoituksena on myös elvyttää katsojien mielenmaisemaa poikkeusolojen ja sulkutilojen jälkeen ja tuoda esiin tapoja vapaudentunteen löytämiseen. Polku on järjestetty ensimmäisen kerran syyskuussa 2021. Seuraavan näyttelyn keskiössä ovat sellaiset teemat kuten mytologia ja luontoyhteys, luonnonmateriaalit ja valo.

 

Etsimme teemoihimme liittyviä teoksia näyttelyyn. Otathan ehdotuksessasi huomioon,

että työt ovat taidepolulla ulkona viikonlopun yli. Alueelta löytyy myös muutama keittokatos

ja rajoitetusti muuta katettua tilaa, mutta ei sähköä. Taiteilijoille tarjoamme näkyvyyttä

tapahtuman puitteissa ja ammattilaisen ottamat kuvat tai videotallenteet

töistä. Taiteilijat vastaavat itse teosten vakuutuksista ja niiden kustannuksista. Teoskorvauksista sovimme tapauskohtaisesti. Otathan meihin vapaamuotoisesti yhteyttä 15.06.2022 mennessä sähköpostilla pursu.ry@gmail.com

AAVA

AAVA on monialainen taidepolku Porkkalanniemen luonnonsuojelualueella Kirkkonummella. AAVA kerää merelliseen Porkkalaan joukon taiteilijoitaja teoksia, jotka käsittelevät sellaisia aiheita kuin luontoyhteys, mytologia ja perinne. Taidepolku on myös osa Euroopan kulttuuriperintöpäiviä. Vapaa pääsy!

 

 

 

 

Porkkalanniemi sijaitsee Suomenlahden kapeimmassa kohdassa Kirkkonummella, Länsi-Uudellamaalla. Sieltä löytyvät muun muassa Rönnskärin lintuasema, majakka sekä merivartioasema.  

 Nykyisin niemessä on useita luonnonsuojelualueita ja UUVI:n ylläpitämä ulkoilualue.

Lue lisää Porkkalanniemestä tästä!